3 Kelebihan Belajar Secara Hybrid

Pembelajaran secara Hybrid
Macam mana tu?
Pembelajaran Hybrid ni kombinasi pembelajaran secara Online & Offline.
Tapi kenapa ada pembelajaran tuition secara Hybrid?
Apa kelebihannya?
Jom kami terangkan kepada anda.
3 perkataan – MUDAH, EFEKTIF & JIMAT!
✅ Mudah – Bila ada urusan atau macam sekarang anda pulang ke kampung halaman, kelas boleh dijalankan secara online. Jadi pembelajaran dapat diteruskan tanpa ditangguh.
✅ Efektif – Kelas ke rumah 1 atau 2 kali sebulan yang diselangi dengan kelas secara online dapat mengeratkan hubungan & keserasian antara pelajar & tutor, serta anda sebagai ibubapa juga dapat kenal lebih & berbincang dengan tutor berkaitan prestasi anak anda.
✅ Jimat – kos agak rendah berbanding full kelas secara offline atau ke rumah anda, & anda tak perlu keluar rumah, jimat petrol & masa.
Best kan gabungkan 2 kelebihan online & offline jadi 1 – Hybrid Learning!
CMN Academy juga membuka peluang untuk anak anda belajar secara Hybrid, selain hanya Online atau Offline Tuition.
Klik DI SINI je untuk kami bantu.