Promosi Home Tuition Impact Results 2020

Pssst… Ibu Bapa Prihatin kat luar sana… Apa IMPIAN anda 2020 ni?
.
.
Jom capai impian 2020 untuk lihat anak anda lebih cemerlang & bersemangat belajar!
.
Dah masuk tahun baru 2020… tak kan anda nak tengok anak masih di tahap sama & jadi pelajar biashe-biashe je…
.
.
Kita sebagai ibu bapa pasti nak anak kita muka happy je bila belajar atau ulangkaji kat rumah..
.
Nampak seronok dan semangat je nak belajar..
Kan… kan…??
.
.
Biasanya bila anak seronok belajar, prestasi akan meningkat naik.
.
Nak kami bantu anak anda seronok belajar?

.
.
“Alhamdulillah… lepas 2 bulan saja, prestasi anak dah meningkat!”- Puan Marina, Subang Bestari.
.
Sofia, seorang pelajar yang pemalu & pendiam… merupakan anak kepada Puan Marina.
.
Disebabkan sikap pemalu tersebut, Sofia kurang bergaul dalam kumpulan yang besar & segan bertanya… menyebabkan dia agak ketinggalan dalam pelajaran.
.
Di rumah pula, Puan Marina sering bekerja outstation dan sering tiba ke rumah agak lewat. Jadi agak sukar untuk hantar & ambil ke pusat tuisyen atau mengajar sendiri anak di rumah.
.
Puan Marina mengambil langkah bijak apabila mengambil home tuition yang amat membantu Sofia belajar dengan lebih fokus, seronok dan selesa… sampai boleh nampak prestasinya meningkat tak sampai 2 bulan lagi.
.
.
Nak baca lagi kisah peningkatan prestasi pelajar kami?
https://cmnacademy.com/category/kisah-inspirasi/
.
.
Kami nak cerita sikit la kelebihan home tuition CMN Academy ni…
.
Macam mana ye kami boleh bantu anda & anak anda?
.
 Fokus hanya kepada anak anda, 1 pelajar atau max 5 orang saja (mengikut permintaan) – Tiada lagi isu segan atau malu nak tanya.
.
 Tutor/Guru berpengalaman/terlatih datang ke rumah, lebih selamat, selesa dan mudah – tak perlu keluar.
.
 Masa yang lebih Fleksibel
.
 Berpatutan – dapat buat sesuatu yang istimewa untuk anak & diri
.
 Lebih komited – ada jadual & berbayar
.
& banyak lagi!!
.
.
Sempena Tahun Baru 2020…
.
Kami nak beri hadiah kepada ibu bapa yang nak sangat anak mereka dapat meningkat prestasi dengan bantuan home tuition…
.
Nak ke hadiah?
.
.
Kepada 50 pendaftaran awal… sebelum 31 Januari 2020,
PERCUMA 1 Sesi* Home Tuition bernilai RM2500
.
.
Tambahannnnnn hadiah!!!
.
Nak lagi tak??
.
.
Kami bagi kepada 10 pendaftaran awal sebelum 15 Januari 2020,
PERCUMA Buku Nota Limited Edition ”Be The Legend” bernilai RM200
.
.
Nak tahu lebih lanjut & daftar sekarang??
.
Klik www.wasap.my/601115775761/IR2020
.
.
Tutor kami yang Best…TERHAD tau. Rebut sekarang!
.


#hometuition2020
#anakcemerlang2020
#CMNAcademy
#upsr2020
#pt32020
#spm2020
#stpm2020
#upkk2020
#psra2020
#akademik
#funlearning
#ImpactResults
#azam2020
#impian2020

PROMOSI 12.12 !!!

  • [SALE 12:12] HOME TUITION AKADEMIK & MENGAJI 2020. PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG!
    .
    .
    Anda ada ISU ini?
    .
    .
     
  •  Anak jenis yang kurang boleh tumpu perhatian atau malu bertanya dalam kelas yang ramai…
    .
  • Anak malas atau bosan ke sekolah kerana pencapaian yang kurang memberangsangkan…
    .
  •  Anda tak dapat ajar anak di rumah kerana kekangan masa, tidak tahu cara yang betul atau tidak tahu silibus…
    .
    atau…
    .
    .
  • Ibu atau bapa anda teringin nak mengaji, tapi anda tiada masa untuk hantar & ambil dari kelas kerana bekerja…
    .
  •  Anda atau ibu bapa segan mengaji di surau kerana tak pandai mengaji & ramai orang…
    .
  •  Mengaji di surau, tapi kejap pergi, kejap tak…
    .
  • Anak main-main bila anda yang ajar mengaji, atau anda tak berapa yakin/tahu…
    .
  • Anda dan keluarga nak privasi untuk mengaji & mudah bertanya soalan yang berkenaan kepada tutor…
    .
    .
    .
    Kami boleh bantu anda, anak & keluarga.
    .
    Bagaimana?
    .
    .
  •  Fokus hanya kepada anak anda, 1 pelajar atau max 5 orang saja (mengikut permintaan) – Tiada lagi isu segan atau malu nak tanya.
    .
  •  Tutor/Guru berpengalaman/terlatih datang ke rumah, lebih selamat, selesa dan mudah – tak perlu keluar.
    .
  •  Masa yang lebih Fleksibel
    .
  •  Berpatutan – dapat buat sesuatu yang istimewa untuk anak & diri
    .
  •  Lebih komited – ada jadual & berbayar.

    Dan banyak lagi..
    .
    .
    ‼️Sempena SALE 12:12,
    .
    kami tawarkan anda Baucer PERCUMA sehingga RM70 bagi setiap pendaftaran* 😲🎉
    .
    untuk sesi Home Tuition 2020 atau Mengaji di Rumah 2020
    .
    sebelum 20 Disember 2019!
    .
    .
    Tutor TERHAD. Rebut sekarang!
    Promosi akan berakhir dalam masa 1 minggu 
    .
    .
    #hometuition2020
    #mengajidirumah2020
    #quranichomebased2020
    #anakcemerlang2020
    #CMNAcademy

Silibus Baru…Format Baru…Betul Ke Pelajar Haru?

Yang di nanti-nanti sudah datang
Kita meraikan speaker Sejarah OhSem
CK – Cikgu Kharmila

 

CK bersama Coach Mohd Noor dan Cikgu Isa

 

Sesi Live CK bersama Tuan Isa

 

Sebelum kita pergi ke topik Sejarah Ohsem, mari kita baca serba-serbi sedikit berkenaan CK.

Ada sesetengah yang dah kenal CK ni siapa sebab selalu follow up CK dekat facebook page dia.

Bagi siapa yang belum kenal, Cikgu Kharmila@CK berasal dari Kuantan tetapi menetap di Johor Bharu. Dulu CK berada di dalam bidang Environmental Science lepastu tiba-tiba masuk bidang Sejarah.

CK dapat masuk bidang Sejarah bila CK apply kerja di Private School dengan subjek BM sebab CK dah ajar BM di pusat tuisyen selama 7 tahun jadi semua petua dan skills CK dah tahu, dan tiba-tiba ditawarkan untuk mengajar subjek sejarah.

Reaksi CK masa tu macam “WHATTT” tapi pihak sekolah kata “TAKE IT OR LEAVE IT” haaaaa. Macam mana tu?

CK juga ada menlis satu modul berjudul ‘Sejarah OhSem’ untuk menyahut silibus baharu KSSM. Macam mana CK ajar Sejarah menggunakan silibus baru, macam haru je.

Nak tahu lebih lanjut? Mari saksikan siaran ulangan live bersama CK dan Cikgu Isa.

 

Antara isi kandungan dan persoalan yang terdapat dalam perbualan CK dan Cikgu Isa,

Nak tahu kenapa CK terbalikkan meja pelajar?

Sebesar manakan pengaruh silibus baru terhadap kecemerlangan pelajar?

Bagaimana dengan penerimaan ibu bapa, guru dan pelajar dengan silibus baru?

Sejauh mana pula format baru mempengaruhi kejayaan pelajar?

 

Adakah hafal merupakan kaedah terbaik dalam usaha berhadapan dengan cabaran silibus baru, format baru ini?
Ye ke?

 

Cara pembelajaran dan pengajaran CK dalam bidang Sejarah,

Mari ikut cara pembelajaran CK dengan sistem FAFAU

 

Jom dengar perkongsian daripada Cikgu Kharmila @ CK…

 

CMN Academy (Facebook)
https://www.facebook.com/cmnacademyhometuitionmentoring/

CMN Academy (Youtube)
https://www.youtube.com/channel/UCw_opwBM2PCm1WHvkaALh5g

 

Untuk info lanjut berkenaan Home Tuition dan Online Tuition

mohon whatsapp “Nama_PersonalTuition” ke 011-1577 5761