Bagaimana Nak Bagi Pelajar Mudah Faham Konsep Dalam Add Maths?

AddMaths In Action

 

“Raj, tak yah ler buat semua action tu, bukannyer keluor dalam exam pon”

eh eh kome, Yer teman meme sedor pun takkan ditanya aktiviti tu dalam ujian. Teman paham sungguh.

Tetapi bebudak kita ni, sian kat deme, diasak, digasak dengan bertubi tubi dengan latih tubi.

Jadi teman pun ambik le kesempatan untuk menunjukkan kisah disebalik latih tubi itu yang memang deme tak pernah didedahkan langsung. Jadi pelengkap kepada apa yang dibuat oleh Guru. Kita support guru ngan dedahkan aktiviti gini pada pelajar.

Apa tujuan nyer?

Tujuan utama, nak dedahkan kepada pelajar, selama ini, apa jua yang deme kira, macam maner rhoper nyer bila diaplikasi menggunakan barangan yang mudah didapati daripada sekeliling.

Contoh nyer, Pengamiran.

Pernah dok terpikir, bagaimana pengamiran boleh digunakan untuk mencari isiupadu cawan?

Apa nilai bacaan yang diperlukan?

Bagaimana nak sukat? nilai tersebut?

Mengapa perlu disukat bacaan tersebut?

Bila bacaan tu tak diperolehi, apa yang akan berlaku?

Takde alternatif lain ke?

Semua persoalan ini, kome takkan jumpa bila buat latih tubi, percayalah! Dan proses proses ini banyak yang teman pelajari daripada Dr Ihsan Ismail semasa menghadiri bengkel IBME di CMN Academy tahun lepas.

Sebelum itu memang ada teman buat aktiviti begini, tetapi di IBME, baru nampak lebih jelas kepentingan untuk teman buat aktivti secara lebih sistematik.

Stem

Aktiviti ni bukan untuk suka semata mata.

Dan aktiviti ini sebenarnya memang dapat memberikan Aha Moment kepada peserta.

Yang kalau dulu nyer benci, sekarang ni bertambah ler kasih sayang nyer, sebab ianya memberikan makna yang lebih realistik terhadap kiraaan yang dibuat sebelum ini.

Nampak lebih jelas kegunaan nya, aplikasinya dan mengapa dibuat begitu dan begini sesuatu kiraan tersebut.

Balik kepada aktiviti tersebut, masa kira gunakan aedah Pengamiran, isipadu yang diperolehi adalah 167 cm^3.

Tetapi bila dituang air, dan disukat bacaan isipadu air, jawapannya 174 cm^3. Kenapa? Naper tak sama ngan bacaan yang dikira? Ada sebab nyer yang teman udah pon ceritakan kepada pelajar.

Dan teman sebelum ini membenarkan plus minus 10^cm3 untuk ralat berlaku.

Dan selepas itu beralih ke aktiviti menentukan persamaan lengkung rantai yang digantung.

Rantai tu teman guna handbeg wife ( pinjam )….dan apa yang menarik adalah untuk mencari persamaan lengkung itu. dan persamaan yang diperolehi itu, boleh disemak melalui DESMOS.

So itu lah kelainan yang ingin bawa didalam dunia AddMaths ini bersama sama dengan pelajar?

Dan apakah pula maklumbalas pelajar/guru yang mengikuti sesi BEST ini?

Seminar BEST SPM CMN Academy

#Tutor_Raj

ps: Terima Kasih kepada Team disebalik tabir yang melancarkan proses Bengkel Online ini.

CEO Mohd Noor Tahir yang agak peka dan teliti dengan flow majlis.

Coach Mohamad Isa Bin Idris sebagai pengerusi Majlis yang menceriakan peserta dengan aktiviti energisernye dan tak dilupakan juga kepada Coach Amir Syazwan Manaf yang mengendalikan isu isu teknikal berbangkit sepanjang program berlangsung.

 

Dan kepada semua warga CMN serta Team Funtastic Online (FOT) kita, terima kasih kerana memberikan support untuk menjayakan Seminar BEST ini.

Tq semua.

Sir Rajinder

Speaker Funtastic Add Maths

“Trial SPM dah dekat sangat! Nak buat macam mana ni?”

Sijil Pelajaran Malaysia SPM adalah salah satu exam besar yang bakal menentukan masa depan pelajar. Nak sambung belajar universiti, kena ada keputusan yang mantap untuk pilih ‘course’ yang diidamkan atau popular. Jadi SPM ni bukan satu perkara yang kecil,yang boleh dibuat sambil lewa. Setuju?

 

Ramai calon SPM tengah bergelut nak cover & ulangkaji pelajaran. Maklumlah.. sebelum ni banyak cuti & dicutikan, jadi ada yang nak kena belajar sendiri. Bila sebut subjek Matematik Tambahan atau Add Maths dan Kimia, ramai calon ni ‘kecut perut’. Ada yang masih belum bersedia nak exam.

 

Ini 3 tip persediaan untuk anda, calon SPM 2021:

1- Banyakkan ulangkaji pelajaran yang telah belajar terutamanya pada konsep supaya dapat lebih faham dan ingat apa yang dipelajari.

2- Tambahkan latihan untuk mantapkan kefahaman. Ini dapat bantu pelajar kurangkan ‘careless’ semasa menjawab soalan sebenar dan mudah ‘tackle’ apa saja jenis soalan. Adakan juga latihan buat soalan sebenar dalam masa yang ditetapkan supaya boleh bantu pelajar ‘improve’ menjawab dengan betul dalam masa yang diberikan.

3- Hadiri seminar atau kelas pecutan untuk mantapkan lagi kefahaman dalam subjek dan cara menjawab soalan. Biasanya sebagai bonus, pelajar akan dapat perkongsian pelbagai tip persediaan akhir untuk hadapi peperiksaan.

 

Nak kami bantu & bimbing anda di saat-saat akhir ini?

CMN Academy akan mengadakan Seminar BEST SPM 2020 (Fast-Lane Edition) pada 26 September ini!

 

 

Seminar ini merupakan seminar pecutan SPM yang akan bantu pelajar untuk lebih bersedia & bersemangat harungi peperiksaan yang akan tiba, melalui kaedah yang lebih mudah faham, seronok & berkesan. Seminar yang khas untuk calon SPM 2021 yang mana tak lama saja lagi akan ada peperiksaan percubaan SPM ini akan menemui anda secara hybrid, iaitu online & offline. Pelajar atau ibubapa boleh pilih beberapa pakej menarik!

 

 

Jadi, apa tunggu lagi!
Berikan kami ruang dan peluang untuk bantu anda berjaya dalam SPM terutamanya subjek Add Maths dan Kimia.

 

Daftar Seminar BEST SPM Fast-Lane Edition sekarang di sini.

 

Jom kita hebat & skor Add Maths dan Kimia!

Bagaimana Teknik ‘Problem Solving’ Bantu Memahamkan Konsep Dalam Add Maths?

Exclusive Online Group Tuition Add Maths bersama Tutor Raj.

Belajar Add Maths dengan lebih mudah & menarik!

Tutor Raj nak berkongsi topik Pembezaan atau nama ‘english’ nya Differentiation.

Menjawab soalan Dan Pendedahan Praktikal terhadap soalan yang diajukan.

Teori dan Praktikal, apa bezanya?

Perlu ke didedahkan dengan Aktiviti Praktikal?

Buat Praktikal ni tak Buang masa ke?

Sebenarnya, sesi Pembelajaran dan Pengajaran Addmaths ini, kalau dapat diselitkan aktiviti ringkas, dapat memberikan pemahaman terhadap sesuatu konsep secara holistik.

Kenapa di Kira begitu?

Bagaimana nak dapatkan bacaan itu?

Apa yang boleh dibuat dengan bacaan itu?

Mengapa perlu dibuat kiraan begitu?

Kalau dikira begini boleh ke?

Disinilah pendedahan kepada Solving Problem Dan Problem Solving Skills dapat dilihat, dinilai Dan dirasai sendiri oleh pelajar itu sendiri.

Itu lah keistimewaan Funtastic Add Maths ini.

 

Ada pelajar pernah mengeluh…

“Topik Pembezaan ni susah la…”

“Belajar Add Maths ni tak best, tak faham!”

“Kenapa la kena ambil Add Maths ni.”

Pembezaan itu apa sebenarnya?

Apa kepentingan Pembezaan ini?

Mengapa dipelajari Pembezaan ini?

Kalau y = 2x³, dy/dx = 6x². Kenapa?

Jadi, Tutor Raj akan bantu pelajar untuk ‘tune’ balik pemikiran yang Add Maths & topik Pembezaan ni bukan la susah sangat nak faham & buat.

Nak belajar lebih seronok secara online?

Jom join Exclusive Online Group Tuition Add Maths bersama Tutor Raj.

Macam mana nak join?

Whatsapp je https://www.wasap.my/601113172015/ExclusiveAddMaths

Daftar cepat tau ;)

#AdditionalMathematics

#MatematikTambahan

#SPM

#FuntasticAddMaths

#OnlineTuitionAddMaths

Eksklusif ‘Online Group Tuition Funtastic’ Serendah RM10!

Nak join Exclusive Online Group Tuition?

 

Nak tahu pakej apa yang ada?

Betul ke ada serendah RM10?

Betul tuan/puan :)

 

Apa Kelebihan Online Group Tuition ni:

SELAMAT, MUDAH & SERONOK!

+ Anda tak boleh keluar rumah? Jangan bimbang… Boleh tuisyen dari rumah saja!

+ Tak ada komputer di rumah? Tak mengapa… Anda boleh tuisyen menggunakan smartphone, tab atau laptop saja!

+ Bosan belajar sorang kat rumah? Nak tahu cara mudah selesaikan soalan2? Ni kami sediakan solusi untuk anda… Online Tuition yang ada Smart & Fun Learning

 

 

Klik pada subjek untuk lihat pakej & mendaftar :

 

Add Maths / Matematik Tambahan 

 

Matematik SPM

 

Biologi SPM

 

Fizik SPM

 

Kimia SPM

 

Arab SPM

 

Prinsip Akaun SPM

 

Matematik PT3

 

Sains PT3

 

Bahasa Melayu PT3

 

 

Sains UPSR

 

Matematik UPSR

 

Arab UPKK/PSRA

 

Mengaji Al-Quran

 

Tajwid Infografik

 

Perlukan bantuan / ada sebarang pertanyaan?

 

Apakah Aplikasi Topik ‘Janjang’ Add Maths Dalam Kehidupan?

Kelas Online Funtastic Add Maths PERCUMA Bersama Tutor Raj

Cuba bayangkan sekiranya pada tahun hadapan, 2021, setiap Hari anda diberikan wang saguhati.

Ada dua pakej yang boleh dipilih.

Pakej manakah yang akan menjadi Idaman Kalbu? Kenapa? Mengapa?

Pakej pertama

1 hb Jan diberikan RM1

2 hb Jan diberikan RM2

3 hb Jan diberikan RM3

4 hb Jan diberikan RM4

5 hb Jan dibetikan RM5

Dan seterusnya hingga 31 Dec 2021.

Pakej kedua

1hb Jan diberikan RM0.01

2hb Jan diberikan RM0.02

3hb Jan diberikan RM0.04

4hb Jan diberikan RM0.08

5hb Jan diberikan RM0.16

6hb Jan diberikan RM0.32

7hb Jan diberikan RM0.64

Dan seterusnya hingga 31 Dec 2021

Pakej manakah yang akan menjadi pilihan anda?

Berapakah duit yang akan diberikan pada 31 Dec 2020 untuk Pakej pertama dan pakej kedua?

Berapah jumlah wang yang terkumpul diakhir tahun 2021?

Topik Janjang (Progression) ini boleh kita gunakan untuk memilih Pakej yang menguntungkan.

 

Kelas online ini sesuai untuk siapa?

Sesuai untuk pelajar DLP Dan juga yang bukan DLP.

Bahasa yang akan digunakan, BM & English.

Siapa yang boleh ikuti kelas online ini?

Pelajar Tingkatan 4 & 5.

Topik ini dipelajari oleh 

• Pelajar Tingkatan 5

online tuition matematik tambahan

Sesi ini merupakan sesi PERCUMA.

Pelajar SPM2020 adalah amat digalakkan untuk sertai kelas ini.

Aplikasi Zoom akan digunakan. Dan kelas ini terhad kepada 100 pelajar sahaja.

Link URL untuk kelas Zoom ini akan diberikan 10minit sebelum kelas Bermula.

Link kelas seterusnya akan diberikan didalam group telegram berikut;

https://tinyurl.com/funtasticaddmathsgroup

 

Apa kata pelajar-pelajar yang sudah join Online Tuition Funtastic Add Maths?

Jemput share 😃

 

 

Pembelajaran Tanpa Sempadan… Tiada Alasan Lagi Untuk Ketinggalan

Jika dilihat keadaan dunia sekarang, kita amat memerlukan teknologi untuk terus berhubung antara satu sama lain.

Kita bukan saja risau keluar kerana perintah, tetapi juga untuk keselamatan diri & keluarga.

Tapi kita tetap mahu berhubung dengan dunia luar terutamanya keluarga & saudara mara.

 

Sama juga dengan belajar, kita tidak boleh meletakkan alasan hanya kerana tidak dapat ke kelas atau tutor tidak dapat ke rumah, untuk kita biarkan anak-anak tidak belajar atau mengulangkaji pelajaran.

Pasti ada solusi yang terbaik untuk anak-anak boleh belajar tanpa meletakkan diri dalam kerisauan jangkitan virus.

Sebelum ini, ada yang masih ‘rigid’ dengan pembelajaran secara atas talian (online).

Ada yang kata “Takpe lah, nanti anak tak belajar pula.”
“Saya nak tunggu je, takut tak berkesan untuk anak saya”

 

Tapi dapat dilihat, dalam keadaan sekarang, ramai sudah mula mencuba untuk belajar secara online. Semua jenis pembelajaran, sama ada seminar, kelas tuisyen, home tuition dan lain-lain banyak diubah kepada medium online.

 

Apa kebaikan pembelajaran secara online ni?

Saya kongsikan 3 antara kelebihan Online Tuition dari CMN Academy

 

1- Pembelajaran secara 1 to 1 atau berkumpulan. Masih lagi menerapkan pembelajaran secara berfokus & fun learning, tutor kami diberi training untuk menjalankan kelas secara online, dengan lebih menarik & berkesan.

 

2- Masa yang fleksible & tanpa sempadan tempat. Mana-mana pun boleh belajar, walaupun pelajar balik kampung (kena ada akses internet yang stabil je). Jadi waktu-waktu genting, puasa, raya atau apa-apa perayaan pun tak ada masalah untuk belajar. Asalkan bersedia mental & fizikal untuk menerima ilmu.

 

3- Monitoring. Ni best! Tutor tetap perlu beri report pengajaran & pembelajaran secara bulanan. Kami juga akan monitor dari masa ke masa, terutamanya kelas pertama untuk memastikan proses pembelajaran berjalan lancar. Anda sebagai ibu bapa juga boleh monitor di rumah, jadi tak ada alasan lagi untuk ‘goyang kaki’ saja sepanjang cuti ini.

Kami di CMN Academy telah mulakan Online Tuition sejak 2016. Kami cuba untuk ‘educate’ pelajar, ibu bapa, malah pendidik sendiri untuk belajar & mengajar secara online. Kami masih komited untuk membantu anak anda terus belajar tanpa ketinggalan.

 

Masih lagi ragu-ragu??

Nak cuba secara PERCUMA?

Klik je gambar di bawah…

3 Perkara Ibu Bapa Boleh Bantu Anak Terus Belajar Semasa Waktu Genting

Baru-baru ini kita dikejutkan dengan penularan Covid-19 yang melanda masyarakat di seluruh dunia yang membimbangkan hingga membawa kepada kes kematian.

 

Penularan Covid-19 hanya melalui mukus yang mengandungi titisan salur pernafasan (droplets) yang dijangkiti oleh novel-coronavirus di antara haiwan dan manusia semasa bercakap, bersin atau batuk.

 

Kita perlu elakkan diri daripada menghadiri perhimpunan yang boleh mendedahkan diri kepada jangkitan virus ini.

 

Kita juga perlu elakkan daripada membuat aktiviti di luar rumah.

 

Jadi kita semua perlu berjaga-jaga bagi mencegah penularan wabak covid-19.

Ibu Bapa perlu tahu 3 perkara yang dapat membantu anak-anak supaya tidak tercicir dalam pembelajaran. Antaranya ialah :

 

  1. Kena ikut garis panduan penjagaan diri.
  2. Bantu anak anda ulangkaji di rumah.
  3. Belajar secara dalam talian (online tuition).

ONLINE TUITION – SELAMAT, MUDAH & JIMAT, SOLUSI SEMASA KEADAAN TERKINI

 

Dr. Zaharuddin Abd Rahman di postingnya juga ada menyarankan untuk pembelajaran biasa ditukarkan kepada pembelajaran atas talian bagi mengekang risiko penyebaran COVID-19. 

“Pada waktu ini, tidak boleh dinafikan bahawa melaksanakan kelas secara home tuisyen persendirian adalah lebih mudah dikawal. Atau dilaksanakan kelas bersama para pelajar secara ATAS TALIAN ‘online’ adalah lebih baik bagi mengekang risiko COVID-19.”

 

Jadi, kami sarankan anda supaya mengambil online tuition terutamanya untuk anak yang nak exam besar tahun ini (UPR, PT3, SPM) atau anak yang perlukan bantuan untuk belajar di rumah, supaya pembelajaran mereka tidak tergendala dan ketinggalan.

 

Untuk perkongsian lebih lanjut berkenaan tajuk ini, boleh KLIK DISINI :)

Tips Nak Score A Add Maths

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

 

Selalu juga terbaca status adik-adik…

 

‘Susahlah Add Math’
‘Boleh tak nak drop Add Math’

 

Jadi, hari ini saya nak kongsikan kepada adik-adik yang ambil subjek Addmath mengenai Tips Nak Score Addmath.

 

1⃣ Pupuk minat terhadap add math

▪ Perkara utama yang dapat membuatkan kita terus bersemangat adalah minat terhadap add math. Dengan adanya minat, adik-adik akan terus berusaha dan tidak mudah mengalah walaupun keputusan peperiksaan untuk subjek add math tidak begitu bagus. Tolong buang persepsi bahawa “add math itu susah”. Sebagai seorang manusia biasa, sememangnya minat/cinta itu dapat mempengaruhi apa yang kita lakukan. Kalau kita minat sesuatu, kita akan letak usaha yang lebih.

 

2⃣ Fahamkan Konsep

▪ Bila adik-adik mula suka subjek add math., adik-adik kena fahamkan konsep setiap bab. Bila adik-adik dah betul-betul faham konsep semua bab,In Sha Allah lulus dalam genggaman adik-adik.

 

3⃣ Buat soalan SPM tahun-tahun lepas

▪  Salah satu cara terbaik untuk score add math adalah dengan perbanyakkan buat latihan berdasarkan soalan SPM tahun-tahun lepas. Adik-adik boleh mengetahui bentuk soalan dan lebih memahami konsep dalam add math apabila membuat banyak latihan. Formula dan konsep asas dalam add math adalah sama cuma nombornya ditukar. Kalau adik-adik sudah faham konsepnya, mesti boleh jawab soalan add math dengan betul.

 

Semoga perkongsiaan ini bermanfaat buat adik-adik…

 

KINI DIBUKA! JOM DAFTAR ANAK ANDA KE

ONLINE TUITION FUNTASTIC ADD MATHS MAC 2020.

SERONOK saya tengok anak dah mula suka & lebih faham add maths. Masa cuti pun terisi, saya kerja pun senang hati.”

Anda masih belum ada ‘plan’ untuk anak remaja cuti sekolah ini?

Anak anda ada masalah nak faham atau tak minat add maths?

Anak ada kata” Susah la Matematik Tambahan ni!”…

Anda masih mencari-cari program mana nak hantar anak yang boleh isi masa cuti, disamping bantu anak dalam subjek tersebut?

 

Fokus utama program ini:
💙 STRATEGI BEYOND A
💙 Problem Solving
💙 KBAT
💙 Creative & Critical Thinking

 

Info Program:
Tarikh : 19 Mac 2020 (Khamis)
 Masa : 11am – 12pm
 Tempat : Online
Terbuka kepada pelajar tingkatan 4 & 5.

 

Nak tahu lebih lanjut & daftar, klik 

 

Promosi Home Tuition Impact Results 2020

Pssst… Ibu Bapa Prihatin kat luar sana… Apa IMPIAN anda 2020 ni?
.
.
Jom capai impian 2020 untuk lihat anak anda lebih cemerlang & bersemangat belajar!
.
Dah masuk tahun baru 2020… tak kan anda nak tengok anak masih di tahap sama & jadi pelajar biashe-biashe je…
.
.
Kita sebagai ibu bapa pasti nak anak kita muka happy je bila belajar atau ulangkaji kat rumah..
.
Nampak seronok dan semangat je nak belajar..
Kan… kan…??
.
.
Biasanya bila anak seronok belajar, prestasi akan meningkat naik.
.
Nak kami bantu anak anda seronok belajar?

.
.
“Alhamdulillah… lepas 2 bulan saja, prestasi anak dah meningkat!”- Puan Marina, Subang Bestari.
.
Sofia, seorang pelajar yang pemalu & pendiam… merupakan anak kepada Puan Marina.
.
Disebabkan sikap pemalu tersebut, Sofia kurang bergaul dalam kumpulan yang besar & segan bertanya… menyebabkan dia agak ketinggalan dalam pelajaran.
.
Di rumah pula, Puan Marina sering bekerja outstation dan sering tiba ke rumah agak lewat. Jadi agak sukar untuk hantar & ambil ke pusat tuisyen atau mengajar sendiri anak di rumah.
.
Puan Marina mengambil langkah bijak apabila mengambil home tuition yang amat membantu Sofia belajar dengan lebih fokus, seronok dan selesa… sampai boleh nampak prestasinya meningkat tak sampai 2 bulan lagi.
.
.
Nak baca lagi kisah peningkatan prestasi pelajar kami?
https://cmnacademy.com/category/kisah-inspirasi/
.
.
Kami nak cerita sikit la kelebihan home tuition CMN Academy ni…
.
Macam mana ye kami boleh bantu anda & anak anda?
.
 Fokus hanya kepada anak anda, 1 pelajar atau max 5 orang saja (mengikut permintaan) – Tiada lagi isu segan atau malu nak tanya.
.
 Tutor/Guru berpengalaman/terlatih datang ke rumah, lebih selamat, selesa dan mudah – tak perlu keluar.
.
 Masa yang lebih Fleksibel
.
 Berpatutan – dapat buat sesuatu yang istimewa untuk anak & diri
.
 Lebih komited – ada jadual & berbayar
.
& banyak lagi!!
.
.
Sempena Tahun Baru 2020…
.
Kami nak beri hadiah kepada ibu bapa yang nak sangat anak mereka dapat meningkat prestasi dengan bantuan home tuition…
.
Nak ke hadiah?
.
.
Kepada 50 pendaftaran awal… sebelum 31 Januari 2020,
PERCUMA 1 Sesi* Home Tuition bernilai RM2500
.
.
Tambahannnnnn hadiah!!!
.
Nak lagi tak??
.
.
Kami bagi kepada 10 pendaftaran awal sebelum 15 Januari 2020,
PERCUMA Buku Nota Limited Edition ”Be The Legend” bernilai RM200
.
.
Nak tahu lebih lanjut & daftar sekarang??
.
Klik www.wasap.my/601115775761/IR2020
.
.
Tutor kami yang Best…TERHAD tau. Rebut sekarang!
.


#hometuition2020
#anakcemerlang2020
#CMNAcademy
#upsr2020
#pt32020
#spm2020
#stpm2020
#upkk2020
#psra2020
#akademik
#funlearning
#ImpactResults
#azam2020
#impian2020

PROMOSI 12.12 !!!

  • [SALE 12:12] HOME TUITION AKADEMIK & MENGAJI 2020. PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG!
    .
    .
    Anda ada ISU ini?
    .
    .
     
  •  Anak jenis yang kurang boleh tumpu perhatian atau malu bertanya dalam kelas yang ramai…
    .
  • Anak malas atau bosan ke sekolah kerana pencapaian yang kurang memberangsangkan…
    .
  •  Anda tak dapat ajar anak di rumah kerana kekangan masa, tidak tahu cara yang betul atau tidak tahu silibus…
    .
    atau…
    .
    .
  • Ibu atau bapa anda teringin nak mengaji, tapi anda tiada masa untuk hantar & ambil dari kelas kerana bekerja…
    .
  •  Anda atau ibu bapa segan mengaji di surau kerana tak pandai mengaji & ramai orang…
    .
  •  Mengaji di surau, tapi kejap pergi, kejap tak…
    .
  • Anak main-main bila anda yang ajar mengaji, atau anda tak berapa yakin/tahu…
    .
  • Anda dan keluarga nak privasi untuk mengaji & mudah bertanya soalan yang berkenaan kepada tutor…
    .
    .
    .
    Kami boleh bantu anda, anak & keluarga.
    .
    Bagaimana?
    .
    .
  •  Fokus hanya kepada anak anda, 1 pelajar atau max 5 orang saja (mengikut permintaan) – Tiada lagi isu segan atau malu nak tanya.
    .
  •  Tutor/Guru berpengalaman/terlatih datang ke rumah, lebih selamat, selesa dan mudah – tak perlu keluar.
    .
  •  Masa yang lebih Fleksibel
    .
  •  Berpatutan – dapat buat sesuatu yang istimewa untuk anak & diri
    .
  •  Lebih komited – ada jadual & berbayar.

    Dan banyak lagi..
    .
    .
    ‼️Sempena SALE 12:12,
    .
    kami tawarkan anda Baucer PERCUMA sehingga RM70 bagi setiap pendaftaran* 😲🎉
    .
    untuk sesi Home Tuition 2020 atau Mengaji di Rumah 2020
    .
    sebelum 20 Disember 2019!
    .
    .
    Tutor TERHAD. Rebut sekarang!
    Promosi akan berakhir dalam masa 1 minggu 
    .
    .
    #hometuition2020
    #mengajidirumah2020
    #quranichomebased2020
    #anakcemerlang2020
    #CMNAcademy