Jika PKP Dilaksanakan Semula, Bagaimana Dengan Pelajaran Anak Kita?

Jika dilihat keadaan negara kita masih tak menentu.

Nak ramal keadaan pun tak pasti bagaimana, sejak kes Covid naik turun dan dah mula cecah dua angka kembali serta wujudnya beberapa kluster baru. Menteri Pertahanan, Dato Ismail Sabri juga telah umumkan bahawa jika kes mencapai tiga angka, Perintah Kawalan Pergerakan PKP akan dilaksanakan semula.

 

Bagaimana jika PKP dilaksanakan semula?

Pastinya semua orang perlu berada di rumah masing-masing terutamanya pelajar. Sekolah akan ditutup kembali dan bermula lah semula drama PKP lepas. Pelajar perlu belajar sendiri di rumah, ramai yang hanya main game, tengok kartun dan korea. Jadi bagaimana pelajar nak dapat pembelajaran yang seronok dan berimpak?

 

Ada lagi ibu bapa yang masih risau dan tidak percaya pembelajaran secara online juga berkesan?

Ada yang rasa anak tak boleh fokus selama 1 jam untuk belajar depan laptop atau smartphone.

Persoalannya, jika beri anak main game atau tonton cerita, berapa jam dia boleh bertahan fokus depan gadget?

 

 

Alhamdulillah… kelas Funtastic Online Tuition banyak membantu pelajar bermula dari awal PKP lalu sehingga sekarang. Walaupun sekolah telah dibuka, kami tetap memberikan pembelajaran yang menyeronokkan dan berimpak, yang mudah dihadiri walau di mana pelajar berada.

 

Pelajar lain dah cuba, anak anda bila lagi?

 

Untuk Kelas Percubaan PERCUMA, klik DI SINI untuk kami bantu.

 

[Fb Live] KBAT Dalam Sains: Raya ke Naya?

Sempena malam Raya ni kami menjemput Teacher ZY untuk berkongsi “KBAT Dalam Sains: Raya ke Naya?” 😉

KBAT dalam Sains: Raya ke Naya?

Haa, isu hangat beberapa tahun ni tentang soalan KBAT susah sangat kan?

Pelajar yang pandai-pandai pun tak dapat juga jawab soalan-soalan KBAT ni. Sampai berasap kepala.

Habis tu macam mana dengan pelajar yang biasa-biasa? Tak ketinggalan ke?

Apa sebenarnya KBAT ni ye? Memudahkan atau menyusahkan sebenarnya?

Apa cara yang kita sebagai pendidik & ibu bapa boleh lakukan untuk membantu anak kita berjaya dalam berfikir secara kritis?

Apa pula pelajar-pelajar boleh lakukan untuk mengasah minda kita supaya dapat menguasai KBAT ni?

Kalau nak tahu jawapannya, jom malam ni sertai FB LIVE bersama Coach Isa & Teacher ZY bagi merungkai misteri yang menyelubungi KBAT di fb Live: Tutor Profesional Malaysia

 

Untuk join Funtastic Online Tuition secara PERCUMA boleh klik: www.JomOnlineTuition.com

[Online Tuition] “Kandungan Pembelajaran ‘Pure’ Dari Kajian Sendiri”

“Isi kandungan pure dari kajian sendiri. Fresh ideas.” Syazana
Funtastic Online Tuition semakin digemari oleh pelajar dan ibu bapa!

=============

FUNTASTIC ENGLISH SPM
“OMG!! Oh My Grammar!”
What happen???
Ramai pelajar selalu ‘sangkut’ kat Grammar bila buat ayat atau karangan English.
Ada yang rasa… “uiii sedap ayat ni”…padahal Grammar salah.
Speaking pun kena berhati2… kadang yakin je cakap, tapi Grammar ‘tunggang terbalik’ . Bajet!
Tu sebab kena study & kuasai Grammar. Mana nak guna is, was, -ed, have, has… banyak la lagi
‘Date’ bersama Teacher Tira jam 9.45 pagi dalam Online Tuition Funtastic English SPM.
PERCUMA saja
Sediakan:
1. Laptop/pc/phone
2. Internet
3. Buku catatan
4. Niat dan mindset untuk belajar
Yang penting join dulu group di t.me/funtasticenglishspm
Standby ya pukul 9.35 kita terus bagi link dalam telegram.
Yakin Sebelum Berjaya

==================

FUNTASTIC SAINS PT3
“Jadual Berkala”
Ramai student minta teacher ajarkan bab kereaktifan logam. Reactivity of metals.
Deme kata tak faham apa kaitan antara jenis-jenis logam tu dengan mana satu yang lebih aktif daripada yang lain-lain.
Betul ke? Susah sangat ke bab ni?
Haa, teacher rasa mesti pelajar rasa susah sebab deme tak faham asas bagi bab ini yang diajar dalam Tingkatan 1. Kan2??
Kita kenalah meneliti RAJA jadual ni dulu. Jadual apa tu agak-agaknya?
Bukan jadual waktu atau time table!
Tetapi Jadual Berkala atau pun Periodic Table!
Jom kita jenguk dulu apa sebenarnya yang ada dalam jadual tu, & apa pula perbezaan antara unsur, campuran dan sebatian? Elements, mixtures and compound?
Teacher nak tunjuk bezanya menggunakan air milo ais, maggie kari dengan sekeping kayu.
Join sesi Online Tuition Funtastic Sains PT3 bersama Teacher Zy, jam 12 tengahari esok tau.
.
.
PERCUMA sahaja
Sediakan:
1. Laptop/pc/phone
2. Internet
3. Buku catatan
4. Niat dan mindset untuk belajar
Yang penting join dulu group di t.me/funtasticsainspt3
Standby ya pukul 11.50 kita terus bagi link dalam telegram.
Yakin Sebelum Berjaya

#belajarsains

=======================
FUNTASTIC MATEMATIK PT3

“Pemfaktoran dan pecahan Algebra”

Pelajar-pelajar selalu ke teman mak ayah pergi beli barang?
Mesti bestkan lepas beli barang, mak ayah bawa gi jalan-jalan.
Masa beli barang tu perasan tak setiap barang harganya berbeza2?
Kita nak bayar mestila nak tahu jumlah kos yang dah kita belanja, betul tak?
So kat sini gunanya tajuk kita hari ni.
So nak tahu lebih pasal tajuk ni??
Jom bersama Cikgu Maslinda dalam Exclusive Online Group Tuition Matematik PT3.
Kita bincangkan topik Pemfaktoran & Pecahan Algebra.
Jumpa nanti
Macam mana nak join?
Klik je
Daftar cepat tau
========================
FUNTASTIC ARABIC SPM
“Adawatul Syurut”
Partikel Syarat ialah partikel yang menghubungkan antara dua ayat.
Macam nak kawen kena ada syarat, apakah syarat2nya ? atau cinta tanpa syarat?
Esok ustazah akan berikan syarat bagaimana nak ‘mengahwinkan’ 2 kata kerja ni.
Pastikan adik2 dah bersedia jam 2 petang di Exclusive Online Group Tuition Funtastic Arabic SPM bersama Ustazah Nurwahidah.
Daftar cepat tau
===========================
FUNTASTIC MATEMATIK UPSR 
“Koordinat 2.0”
Bila sebut saja koordinat, terus terbayang dekat mana kedudukan objek atau tempat yang kita nak tuju.
Tapi, apa kelainan Koordinat 1.0 dengan 2.0 ?
Apa kaitannya pula dengan kapal selam ya ?
Haa, ada yang boleh jawab ?
So, jom bersama Chegu Nurul pada jam 2:00 petang di Kelas Exclusive Premium Funtastic Matematik UPSR
Pastikan adik-adik ready dengan slot ‘UJI MINDA’ dari Chegu Nurul
Jumpa nanti!
Daftar cepat tau
=======================

 Gajah merupakan salah satu haiwan yang diceritakan dalam Al-Quran. Apa pentingnya kaitan Gajah ini dalam lipatan sejarah sehingga dimunculkam dalam al-Quran?

Pernah dengar kisah tentera bergajah?
Pernah tahu nama Abrahah?
Macam mana pula burung Ababil?

Surah Al-Fil adalah surah ke 105, mengandungi 5 ayat pendek tetapi mempunyai kisah yang amat besar ertinya dalam sejarah.

Ni pula… pernah dengar tak…”Kerana mulut badan binasa.”… “Pengumpat seperti makan daging orang yang diumpat.”

Kita nak belajar apa ni ustazah?

Esok Ustazah nak kongsikan Surah Al-Fil & Surah Al-Humazah.

Kita akan fahamkan surah ini & baiki bacaan. Ustazah juga akan jelaskan cara bacaan dan sebutan huruf demi huruf.

Selain mempelajari cara bacaan satu-persatu, disemak bacaan setiap pelajar, insyaAllah akan ada sesi semakan hafalan surah pendek ini.

Esok Ustazah nak bantu anda atau anak anda belajar & perbaiki bacaan surah ini.

Tak lama lagi dah nak Ramadan.
Jadi boleh kita buat persediaan terutamanya untuk kita solat terawih di rumah nanti.

Jom baiki bacaan dengan lebih mudah & santai secara online bersama Ustazah Nurul jam 3.30 petang esok di Exclusive Online Group Tuition Mengaji.

Sesuai untuk semua peringkat umur.

Macam mana nak join?
Klik je
https://www.wasap.my/601113172015/Mengaji

Daftar cepat tau 

#MengajiOnline
#OnlineTuition
#MengajiDewasa
#MengajiKanak2
#surahAlFil
#surahAlHumazah
#baikiBacaanAl-Quran
#persediaanRamadan

=========================
FUNTASTIC ADD MATHS SPM
“Fungsi II”

Apakah anda berFungsi dengan baik semasa PKP ni… kepada keluarga atau masyarakat?

Nape tetiber tanya macam ni? 

Penggunaan Model Matematik umumnya, banyak menggunakan Fungsi yang mudah & tepat untuk menyelesaikan masalah umum.

Tetapi Model Kehidupan yang berkaitan dengan cinta, kasih sayang, emosi, rohani, Fungsinya adalah amat kompleks & rumit.

Ada Fungsi yang awalnya rumit, tetapi dipermudahkan.

Ada pula yang senang Fungsinya tetapi disebabkan sikap alpa, akhirnya menjadi rumit.

Bagaimana pula Fungsi kehidupan anda sejak PKP ini?

Apa pula kaitannya Fungsi Matematik Tambahan dengan Kehidupan anda?

Jom esok kita belajar & fahamkan topik Fungsi dalam Exclusive Online Group Tuition Add Maths bersama Tutor Raj, jam 4 petang.

Macam mana nak join?
Klik je
https://www.wasap.my/601113172015/AddMaths

Daftar cepat tau 

#MatematikTambahan
#FuntasticAddMaths
#SPM
#OnlineTuition
#Fungsi

 

Kenapa Belajar Topik ‘Ruang’ Matematik UPSR Ni Best?

Adakah Chegu Nurul masih ada lagi di RUANGAn hati adik2 tahun 4,5,6 ni? 🙈

Ehh.. apasal Chegu ni? 🤔

Agak-agak seLUAS mana bahagian untuk Chegu Nurul memeriahkan lagi suasana kelas Funtastic Matematik UPSR ? 😉

Jap, ada lagi satu…

SeTINGGI mana tahap keterujaan adik2 untuk belajar dan mengeksplorasi topik RUANG ni bersama Chegu dalam Online Tuition ?😁

 

 

Wohoo…berbunga2 ayat Chegu 🤣

3 soalan untuk adik2 renungkan malam ni dan bersiap sedia untuk jelajah topik RUANG yang sangat berkait rapat dalam kehidupan seharian kita..

Kenapa Chegu kata macam tu?

Cuba baca permasalahan ni…

“Diberikan satu kolam mandi kanak-kanak yang telah diisikan 3/5 penuh air, berapakah lagi isi padu air yang perlu dimasukkan untuk memenuhi kolam itu ?”

Apa langkah2 yang paling utama untuk adik2 tahu sebelum cari solusi untuk soalan penyelesaian masalah itu?

Nak tahu apa strategi yang kita boleh gunakan untuk selesaikan soalan berbentuk penyelesaian masalah ini? 🙋‍♀️🙋‍♂️

Jom belajar lebih seronok secara online bersama Chegu Nurul di Exclusive Online Group Tuition Matematik UPSR

Pastikan adik-adik ready dengan soalan2 yang bakal dibongkarkan nanti ya 😉

Macam mana nak join?
Klik je: Funtastic Exclusive Online Class Matematik UPSR

Jumpa adik-adik di puncak kejayaan 😃

YAKIN SEBELUM BERJAYA

#MatematikUPSR
#ExclusiveOnlineTuition
#FuntasticMatematikUPSR

 

Bagaimana Teknik ‘Problem Solving’ Bantu Memahamkan Konsep Dalam Add Maths?

Exclusive Online Group Tuition Add Maths bersama Tutor Raj.

Belajar Add Maths dengan lebih mudah & menarik!

Tutor Raj nak berkongsi topik Pembezaan atau nama ‘english’ nya Differentiation.

Menjawab soalan Dan Pendedahan Praktikal terhadap soalan yang diajukan.

Teori dan Praktikal, apa bezanya?

Perlu ke didedahkan dengan Aktiviti Praktikal?

Buat Praktikal ni tak Buang masa ke?

Sebenarnya, sesi Pembelajaran dan Pengajaran Addmaths ini, kalau dapat diselitkan aktiviti ringkas, dapat memberikan pemahaman terhadap sesuatu konsep secara holistik.

Kenapa di Kira begitu?

Bagaimana nak dapatkan bacaan itu?

Apa yang boleh dibuat dengan bacaan itu?

Mengapa perlu dibuat kiraan begitu?

Kalau dikira begini boleh ke?

Disinilah pendedahan kepada Solving Problem Dan Problem Solving Skills dapat dilihat, dinilai Dan dirasai sendiri oleh pelajar itu sendiri.

Itu lah keistimewaan Funtastic Add Maths ini.

 

Ada pelajar pernah mengeluh…

“Topik Pembezaan ni susah la…”

“Belajar Add Maths ni tak best, tak faham!”

“Kenapa la kena ambil Add Maths ni.”

Pembezaan itu apa sebenarnya?

Apa kepentingan Pembezaan ini?

Mengapa dipelajari Pembezaan ini?

Kalau y = 2x³, dy/dx = 6x². Kenapa?

Jadi, Tutor Raj akan bantu pelajar untuk ‘tune’ balik pemikiran yang Add Maths & topik Pembezaan ni bukan la susah sangat nak faham & buat.

Nak belajar lebih seronok secara online?

Jom join Exclusive Online Group Tuition Add Maths bersama Tutor Raj.

Macam mana nak join?

Whatsapp je https://www.wasap.my/601113172015/ExclusiveAddMaths

Daftar cepat tau ;)

#AdditionalMathematics

#MatematikTambahan

#SPM

#FuntasticAddMaths

#OnlineTuitionAddMaths

Kenapa Perlu Belajar Tentang DNA Dalam Biologi?

KENAPA NAK BELAJAR PASAL DNA??

Cikgu Zana nak tanya ni, pernah tak tengok cerita yang ala-ala forensik tu macam CSI?

Jika terjadinya sesuatu kes pembunuhan, penyiasat akan mudah mengetahui siapakah pembunuh itu.

Walaupun hanya dengan kesan jari, atau sehelai rambut dan juga sedikit kesan darah.

Hebat kan? Haa..dalam cerita tu ada sebut tentang “DNA test” atau ujian DNA. Jadi, apa itu DNA? Kenapa setiap orang ada DNA yg tersendiri? Kenapa bila belajar biologi ada pulak RNA? Apakah ini?

Ok, jom Cikgu Zana terangkan dalam kelas Funtastic Biologi. Ahad ni tauuu, ajak kawan-kawan join sekali 😉

Pukul 2.30 petang ya, cepat-cepat join link telegram ni supaya termasuk dalam 150 peserta yang terawal. Link zoom akan diberikan di telegram 15 minit sebelum kelas bermula.

PERCUMA sahaja 😃

Sediakan:

1. Laptop/pc/phone
2. Internet
3. Buku catatan
4. Niat dan mindset untuk belajar

Yang penting join dulu group di t.me/funtasticbiologi

Standby ya, 2.15 petang standby dalam telegram. Kita akan beri link zoom kat situ nanti 😊

Yakin Sebelum Berjaya 😃

#biologi
#SPM
#OnlineTuition
#STEM
#belajarbiologi
#funtasticbiologi

Eksklusif ‘Online Group Tuition Funtastic’ Serendah RM10!

Nak join Exclusive Online Group Tuition?

 

Nak tahu pakej apa yang ada?

Betul ke ada serendah RM10?

Betul tuan/puan :)

 

Apa Kelebihan Online Group Tuition ni:

SELAMAT, MUDAH & SERONOK!

+ Anda tak boleh keluar rumah? Jangan bimbang… Boleh tuisyen dari rumah saja!

+ Tak ada komputer di rumah? Tak mengapa… Anda boleh tuisyen menggunakan smartphone, tab atau laptop saja!

+ Bosan belajar sorang kat rumah? Nak tahu cara mudah selesaikan soalan2? Ni kami sediakan solusi untuk anda… Online Tuition yang ada Smart & Fun Learning

 

 

Klik pada subjek untuk lihat pakej & mendaftar :

 

Add Maths / Matematik Tambahan 

 

Matematik SPM

 

Biologi SPM

 

Fizik SPM

 

Kimia SPM

 

Arab SPM

 

Prinsip Akaun SPM

 

Matematik PT3

 

Sains PT3

 

Bahasa Melayu PT3

 

 

Sains UPSR

 

Matematik UPSR

 

Arab UPKK/PSRA

 

Mengaji Al-Quran

 

Tajwid Infografik

 

Perlukan bantuan / ada sebarang pertanyaan?

 

Group Online Tuition Percuma Untuk Rakyat Malaysia

 

Berikutan  PKP, pembelajaran pelajar yang terjejas, CMN Academy telah mengambil inisiatif untuk membantu pelajar-pelajar join Group secara PERCUMA disamping memudahkan para Guru dan Ibu Bapa.

Tutor-tutor yang profesional dari CMN Academy telah berganding bahu menyediakan pembelajaran secara Online untuk membantu mengurangkan beban ibu bapa, guru-guru dalam pendidikan anak-anak.  

GROUP ONLINE TUITION & MENGAJI ONLINE PERCUMA UNTUK RAKYAT MALAYSIA

Sempena PKP ini CMN Academy dan Tutor Profesional Malaysia mendapat rungutan dan kebimbangan ibu bapa terhadap prestasi dan perkembangan pembelajaran anak-anak mereka.

Ini antara feedback yang telah diberikan oleh ibu bapa terhadap Online Tuition oleh Team Funtastic.

Pernah terfikir untuk beri anak tuisyen secara online?

Kali ini memang peluang terbaik untuk anak-anak anda dapatkan perkongsian daripada tutor berpengalaman dalam subjek yang dikongsikan.   Pasti anda tertanya-tanya kenapa kami tak tulis untuk pelajar Malaysia. 

Kenapa Rakyat Malaysia?  

Ni yang BESTnya… Kami bukan saja berkongsi subjek-subjek akademik, tetapi juga mengaji.

Jadi semua peringkat umur boleh join.  

Apa?

Macam mana nak join??

Senang sangat tau!

Kami senaraikan Group Funtastic Online Tuition Percuma, anda hanya perlu klik subjek untuk join. Mudah kan? Ok jom kita lihat apa kelas yang ada :)

online tuition matematik tambahan

CMN Academy turut menyuarakan harapan agar pembelajaran ini dapat meringankan beban yang dihadapi oleh ibu bapa, guru-guru disamping memberikan pembelajaran yang baik kepada anak-anak.

Semoga dapat memberi manfaat kepada anda sekeluarga terutamanya pada waktu genting ini.

Semoga kebaikan yang kita lakukan akan menghindarkan diri kita dan keluarga dari wabak ini.

Jom sama-sama bantu menyebarkan perkara yang bermanfaat :)

5 Kaedah Bagaimana Nak Belajar & Ulangkaji Dengan Berimpak Semasa RMO

Nampaknya… Perintah Kawalan Pergerakan atau bahasa Inggerisnya, Restricted Movement Order (RMO) akan dilanjutkan.

Tambah lagi 2 minggu.

 

Bagaimana dengan pembelajaran anak-anak anda?

 

Cuti yang sepatutnya hanya seminggu, sudah jadi sebulan!

Kalau sebulan anak dok rumah tanpa belajar atau ulangkaji, ke mana arah tuju mereka selepas ini?

 

Anda nak tahu 5 Kaedah Bagaimana Anak Nak Belajar & Ulangkaji Dengan Berimpak Semasa Perintah Kawalan Pergerakan ni?

 

 

1- Jadikan 1 tempat dalam rumah sebagai tempat belajar 

Tak kira nak ambil 1 sudut di ruang tamu, ruang makan atau dalam bilik, adakan tempat yang sesuai & selesa untuk belajar. Pastikan tempat tersebut tiada perkara yang boleh mengganggu tumpuan belajar.

 

2- Susun jadual untuk belajar & rehat

Biasa orang ajar buat jadual untuk belajar je kan? Tapi ini lain sikit, jadual kena ada masa belajar/ulangkaji dan masa rehat, sama ada nak tengok tv ke, main games ke, tidur ke, boleh masuk dalam waktu rehat.

Sebab apa kena ada waktu rehat? Bukan yang penting belajar je ke?

Pentingnya emosi positif pelajar sewaktu nak belajar. Bila ada masa rehat dalam 1-2 jam sehari, selain ‘keperluan asas’, masa belajar akan digunakan sebaik mungkin & lebih fokus.

 

3- Buat pembelajaran secara hands-on guna bahan mudah didapati

Biasa kita fikir, macam mana la nak bagi anak ni faham apa yang dia belajar.

Salah satu cara adalah buat mini projek pembelajaran guna bahan2 yang mudah atau terpakai yang ada di rumah.

Ada jenis anak yang belajar melalui visual, ada yang kena buat/tunjuk/sentuh baru boleh faham. Jadi boleh kita ‘guide’ mereka untuk buat projek bersama.

 

4- Belajar bersama keluarga!

Yang ni BEST!

Kenapa? Sebab anak yang besar – kakak/abang, boleh ajar adik-adiknya. Kita boleh juga bantu mereka untuk belajar dan ulangkaji.

Maklumlah, ada antara kita sedang bercuti atau bekerja dari rumah sekarang. Jadi, inilah masanya anda nak bantu anak anda belajar. Tunjukkan skil mengajar anda ;)

 

5- Belajar bersama tutor melalui online – Online Tuition 1 to 1 atau group

Last sekali ni, istimewa sikit.

Jika ada subjek yang anda tidak dapat bantu anak kerana kurang arif tentang subjek tersebut, silibus atau anda ada satu ‘angin’ yang mungkin sebabkan anak tak dapat belajar dengan anda, berikan peluang kepada tutor untuk membantu anak anda belajar secara Online.

Ramai yang telah mula & beralih arah ke pembelajaran secara online sama ada Online Tuition secara 1 to 1 atau berkumpulan.

Kata mereka, anak mereka seronok belajar secara online. Ianya lebih Selamat, Mudah & Jimat!

 

Anda boleh aplikasikan 5 Kaedah ini bersama anak anda.

Kita sama-sama doakan keadaan negara & dunia kembali pulih seperti sediakala atau lebih baik.

 

Selamat mencuba! ;)

 

 

Apakah Aplikasi Topik ‘Janjang’ Add Maths Dalam Kehidupan?

Kelas Online Funtastic Add Maths PERCUMA Bersama Tutor Raj

Cuba bayangkan sekiranya pada tahun hadapan, 2021, setiap Hari anda diberikan wang saguhati.

Ada dua pakej yang boleh dipilih.

Pakej manakah yang akan menjadi Idaman Kalbu? Kenapa? Mengapa?

Pakej pertama

1 hb Jan diberikan RM1

2 hb Jan diberikan RM2

3 hb Jan diberikan RM3

4 hb Jan diberikan RM4

5 hb Jan dibetikan RM5

Dan seterusnya hingga 31 Dec 2021.

Pakej kedua

1hb Jan diberikan RM0.01

2hb Jan diberikan RM0.02

3hb Jan diberikan RM0.04

4hb Jan diberikan RM0.08

5hb Jan diberikan RM0.16

6hb Jan diberikan RM0.32

7hb Jan diberikan RM0.64

Dan seterusnya hingga 31 Dec 2021

Pakej manakah yang akan menjadi pilihan anda?

Berapakah duit yang akan diberikan pada 31 Dec 2020 untuk Pakej pertama dan pakej kedua?

Berapah jumlah wang yang terkumpul diakhir tahun 2021?

Topik Janjang (Progression) ini boleh kita gunakan untuk memilih Pakej yang menguntungkan.

 

Kelas online ini sesuai untuk siapa?

Sesuai untuk pelajar DLP Dan juga yang bukan DLP.

Bahasa yang akan digunakan, BM & English.

Siapa yang boleh ikuti kelas online ini?

Pelajar Tingkatan 4 & 5.

Topik ini dipelajari oleh 

• Pelajar Tingkatan 5

online tuition matematik tambahan

Sesi ini merupakan sesi PERCUMA.

Pelajar SPM2020 adalah amat digalakkan untuk sertai kelas ini.

Aplikasi Zoom akan digunakan. Dan kelas ini terhad kepada 100 pelajar sahaja.

Link URL untuk kelas Zoom ini akan diberikan 10minit sebelum kelas Bermula.

Link kelas seterusnya akan diberikan didalam group telegram berikut;

https://tinyurl.com/funtasticaddmathsgroup

 

Apa kata pelajar-pelajar yang sudah join Online Tuition Funtastic Add Maths?

Jemput share 😃