Posts

Funtastic Add Maths : Pembezaan Nilai Maksimum dan Nilai Minimum

Perasan tak bila dengar je nama Add Maths ni, ramai pelajar mula gelabah dan takut.

Masa tulah muncul dalam minda “Apalah fungsi add maths ni dalam kehidupan aku ya” dan macam-macam lagi dialog yang muncul.

 

Persoalannya kenapa jadi macam tu?

Adakah subjek add maths ni memang betul-betul susah?

Subjek ni terlalu membosankan?

Tiada aktiviti yang best-best masa belajar?

Atau subjek ini tiada kena mengena dengan kehidupan mereka?

 

Jadi, untuk menjawab ribuan persoalan di atas berkaitan dunia Add Maths ni, jom kita bersama Sir Rajinder Singh (Tutor Raj) sekarang.

Add Maths? Jangan takut, Tutor Raj bantu ya!

Kongsikan untuk manfaat bersama.

 

Nak kami bantu anak anda dalam memperkasakan Matematik Tambahan dengan cara lebih menyeronokkan dan mudah?

Dapatkan EBOOK Add Maths : Strategi Menjawab Dengan Teknik ‘Problem Solving’ secara PERCUMA .

 

Untuk info lanjut berkenaan Home Tuition dan Online Tuition mohon whatsapp “Nama_PersonalTuition” ke 011-1577 5761

 

FOLLOW & SUBSCRIBE :

CMN Academy (Facebook)

CMN Academy (Youtube)