Satu Klik, Satu Kelas, Satu Ringgit. Betul Ke Ni?

Wow!! Kali ini kehadirannya sangat specialKelas Funtastic RM1?

Wow..Murah ke murah sangat ni!! 😮

Funtastic yang pastinya membawa maksud hebat. Hebat yang macam mana? Hebat dari segi penyampaian ilmu, idea kreatif, semangat dan paling penting Tutor tahu cara untuk ‘tackle’ pelajarnya apabila belajar secara online.

Contoh Teacher Zy yang berinteraksi dengan anak didiknya dengan cara meminta mereka melihat keluar tingkap dan minta mereka jelaskan warna awan yang dilihat. Kemudian pelajar memberi respon. Dari situ, jelas sekali bahawa pelajarnya sangat fokus dan menyukai gaya pembelajaran yang sedang berlangsung. Ada yang bersemangat sehingga bangun dari tempatnya dan jengah ke luar tingkap.

Tutor adalah peranan utama untuk menghidupkan pembelajaran secara online. Semangat yang dibawa sememangnya akan tersalur kepada anak didik juga. Cuba lihat gambar dibawah, menarik kan?

Seminar Best Online Bersama Cikgu Mas

Berdasarkan gambar, dapat disimpulkan bahawa Cikgu Mas ini sangat kreatif. Beliau ada gaya tersendiri bersama ‘ápparatus’ yang dibawa. Kelas tidak nampak kaku dan seolah berada dihadapan anak didiknya.

Kelas funtastic ini dikendalikan sepenuhnya secara online ya tuan puan. Kelebihannya pada kali ini adalah untuk membantu tuan puan yang masih mencari sumber yang berkesan untuk pendidikan anak-anak terutamanya ketika kita dalam usaha untuk Stop Covid 19.

CMN Academy amat yakin bahawa dengan adanya limited offer sebegini, sedikit sebanyak dapat membantu ibu bapa dari segi kewangan di samping melihat sendiri bagaimana gaya pembelajaran secara funtastic di jalankan.

Funtastic yang bagaimana tu ya? Haa.. Ramai yang belum tahu bahawa kelas online boleh jadi sangat BEST, menarik, tak bosan langsung & pelajar boleh fokus?

Hal ini telah diakui sendiri oleh pelajar yang menyertai kelas funtastic sebelum ini. Pelajar telah di exposed dengan gaya pembelajaran santai dan funtastic, tentunya memberi kesan yang terbaik pada mereka. Jom lihat antara feedback yang diterima:

Feedback Kelas Funtastic Online Tuition
Feedback Kelas Funtastic Online Tuition
Feedback Kelas Funtastic Online Tuition

Bukan itu sahaja, ada juga pelajar yang berpendapat bahawa dengan menyertai kelas online ini, sebelum ini beliau tidak faham apa yang telah diperlajari di dalam kelas. Namun, tidak dinafikan kekangan masa dan murid terlalu ramai dalam satu kelas membuatkan gaya pembelajaran guru mungkin sedikit berbeza dengan yang dikendalikan oleh CMN Academy.

Pastinya masih tertanya, kenapa RM1/per class untuk offer pada kali ini?

Jawapannya adalah Komitmen. Iya..komitmen.

Bila berbayar, tentunya akan merasa sangat sayang jika tidak sertai kelas. Berbayar tu hii…Bukan itu sahaja, pasti anda berniat dan mengharap menemui saluran penyampaian pendidikan yang tepat dan mudah untuk diikuti oleh anak anda kan.

Setuju? 😉

Jadi, kenapa perlu berbelanja lebih jika boleh dapat harga RM1 untuk satu kelas. Jadi, apa kata cuba dahulu dan lihat sendiri gaya pembelajaran funtastic ini .

Pelajar juga tidak akan rasa terbeban jika bermodalkan RM1. Jadi, pada yang teringin nak join kelas Funtastic, tapi belum dapat peluang nak rasa dulu?

Apa kata cuba ambil peluang ini untuk belajar memandangkan modalnya hanyalah RM1 sahaja. Tutor yang mengajar untuk funtastic Online ini bukan calang-calang. Mereka ini adalah Tutor Profesional yang terlatih dan sudah lama dalam bidang pendidikan.

Teacher Zy, Tutor Funtastic Tutor Idaman Pelajar

Kelas Funtastic Online, tentunya memberi kelainan kepada anak didik untuk lebih fokus dan lebih seronok belajar. Sepanjang kelas berlangsung, akan ada sesi soal jawab dan tentunya buat pelajar rasa seperti berada di hadapan guru. Tak sabar nak cuba?

Nak tahu lebih lanjut lagi, tekan link dibawah ya...

Klik www.pelajarberjaya.com

Jangan lupa, Offer ni LIMITED untuk 1 Kelas setiap subjek ye..

Daftar SEKARANG supaya tak terlepas OFFER yang semestinya tidak mudah utuk diperoleh.

Are you Ready to #BeFuntastic? 😃

Let’s start NOW!

 

Sumber digylearn.cmnacademy.com

Spread the love