MAIZATUL IDAWIYAH BINTI MARZUKI

Saya ingin memperkenalkan diri saya. Nama saya Maizatul Idawiyah Marzuki. Saya bekerja sebagai Penolong Pegawai Tadbir di Kementerian Pendidikan Malaysia secara kontrak. Sebelum bekerja di Kementerian, saya telah bekerja sebagai seorang pustakawan di kolej Kesihatan Sime Darby selama 7 tahun. Saya adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Sains Pengajian Maklumat ( Kepujian )( Pengurusan Perpustakaan dan Maklumat ) pada tahun 2009 dari Universiti Teknologi Mara. Sebelum mendapat pekerjaan sebagai pustakawan, saya mempunyai pengalaman menjadi guru ganti di 2 buah sekolah Menengah di Perak.Saya merupakan seorang yang sangat positif ,energetik,peramah dan sangat berkeyakinan dalam berbicara.

Jiwa saya sangat meminati bidang perguruan, titk tolak dari minat ini saya ingin mula dengan menjadi seorang tutor dan memberi bakti dalam bidang pendidikan secara tidak langsung.Selain itu saya juga amat menggemari kanak-kanak dan ingin selalu sentiasa dekat bersama mereka.

 

Subjects

  • Bahasa Melayu
  • Jawi
  • Sejarah

Education

1998-2002

SPM at SMK RAJA PERMAISURI BAINUN

2003-2006

DIPLOMA PENGURUSAN MAKLUMAT at UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA SEGAMAT

2006-2009

IJAZAH SARJANA MUDA SAINS PENGAJIAN MAKLUMAT ( KEPUJIAN) ( PENGURUSAN PERPUSTAKAAN DAN MAKLUMAT) at UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA PUNCAK PERDANA

Experience

2009

GURU GANTI at SMK SULTAN ABDUL JALIL SHAH

2009

GURU GANTI at SMK SUNGAI RANGGAM

2010-2017

PUSTAKAWAN at KOLEJ KESIHATAN SIME DARBY

2017-SEMASA

PENOLONG PEGAWAI TADBIR ( KONTRAK ) at KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA

  • Home Tuition
  • Updated 2 years ago

There are no reviews yet. Be the first one to write one.