“NAK… MAMA RISAU TENGOK RESULT KAMU…”

“NAK… MAMA RISAU TENGOK RESULT KAMU. MAMA CARIKAN HOME TUITION MENTORING UNTUK BANTU KAMU YE. MAMA NAK KAMU CEMERLANG.” BISIK MAMA DALAM HATI.
.
.
.
“C lagi? Bila nak improve ni?”
.
Risau hati saya bila tengok result anak, tambahan dah nak UPSR dah ni.
.
“Kenapa result macam ni lagi? Kat sekolah main ke belajar ni?” Bisik hati saya.
.
Saya ambil masa nak rawat hati saya supaya tak marah anak dan sabar.
.
.
Nasib baik saya ada tanya anak, apa masalah dia kat sekolah.
Rupanya… anak kurang dapat perhatian di sekolah, dah tu, malu pula nak tanya dalam kelas. Kawan2 ramai kan… segan la tu.
.
.
Saya ambil keputusan nak carikan tuisyen yang lebih berfokus, cikgu fokus kat anak saya je. 
Cari punya cari… terjumpa pasal Home tuition Mentoring CMN Academy kat Facebook.
.
Jadi… bermulalah jalan-jalan bercahaya buat anak saya.
.
.
Mula belajar di rumah… saya boleh nampak peningkatan dalam semangat anak belajar. Dia dah mula bertanya soalan, rajin belajar… 
.
Yang bestnya, saya tak perlu hantar pun anak keluar, tutor datang terus kat rumah mengajar. Saya pun boleh monitor pembelajaran anak saya kat rumah. 
.
.
Baru-baru ni, nampak hasil kat Gred pula.. dah mula dapat A. Apa lagi, gembira betul hati saya. Lega rasanya. Rasa berbaloi spent duit & masa untuk kecemerlangan anak.
.
Anak happy, saya happy, family happy.
.
Syukur, Alhamdulillah.
.
.
Anda pun nak anak seronok belajar, dapat perhatian penuh & cemerlang dalam pelajaran?
.

======
Bagaimana HOME TUITION MENTORING boleh membantu anak anda?
======
.
.
+ Tenaga PENGAJAR BERKUALITI yang dipilih dengan ketat & diselia
.
Tutor CMN dipilih melalui TEMUDUGA dan diberikan latihan BEYOND Expectation Tutor. 
Pemantauan prestasi secara berterusan dari masa ke masa melalui Tutor Rating System dapat meningkatkan kualiti tutor. 
.


.
+ Modul berorientasikan KBAT & Silibus TERKINI
.
KBAT: Kemahiran Pemikiran Aras Tinggi
Lebih banyak aktiviti daripada membaca buku sahaja.
Anak anda tidak akan bosan, lebih pantas & mudah mengingat & memahami teori. Ia akan membuat anak anda menjadi seorang pemikir dan bukan sekadar penghafal.
.
.
+ TEKNIK PEMBELAJARAN YANG SESUAI untuk setiap jenis pelajar
.
Kami memberi latihan tutor kami secara teratur terutamanya mengenai kaedah Pendekatan Neuro-Linguistic Programming (NLP) & Pendekatan Fun-Learning. 
.
Kami percaya bahawa setiap pelajar mempunyai kebolehan & kepakaran mereka sendiri, serta cara pembelajaran yang berbeza.
.
.
+ PEMBELAJARAN EFEKTIF
.
Belajar di rumah anda sendiri, hanya 1 to 1, atau sehingga maksimum 5 orang * setiap sesi untuk memastikan proses pembelajaran menjadi SANGAT FOKUS & SELESA.
.
.
+ PILIH SUBJEK yang diperlukan oleh anak anda
.
Kami menyediakan konsultasi PERCUMA, untuk membantu anda memilih subjek yang sesuai.
Pelbagai subjek boleh anda pilih seperti subjek asas seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik & Sains …
& mata pelajaran tambahan seperti Kimia, Akaun, Matematik Tambahan, dll.
.
.
+ JAMINAN akan ada beberapa atau banyak PENINGKATAN DALAM PRESTASI ** anak anda 
.
Anda akan melihat perasaan anak anda dalam pembelajaran & pembelajaran meningkat… dan secara automatik mempengaruhi prestasinya menjadi lebih baik.
.
.
+ Pentingkan PRIORITI
.
Kami tidak menafikan bahawa pembelajaran mengikut aturan silibus atau ‘selesai’ sukatan pelajaran adalah penting…
Kami melaksanakan pembelajaran mengikut keutamaan… yang bermaksud menyelesaikan bahagian yang anak anda tidak faham & perlukan bantuan dulu, bukan hanya mengikuti aliran sukatan pelajaran & mengejar masa untuk menyelesaikannya.
Bagi kami, jika pelajar mempunyai asas yang kuat, dia boleh menyelesaikan apa sahaja soalan berkaitan dengan mudah.
.
.
+ Update tentang perkembangan prestasi semasa anak anda 
.
Ini hebat, kan? Kami menyediakan laporan bulanan, di mana kami & anda boleh melihat & memantau bersama, prestasi anak anda & tutor kami.
.
.
+ Terbuka untuk semua pelajar sekolah RENDAH & MENENGAH
.
.
+ Masa FLEKSIBEL seperti yang dicadangkan
.
.
+ JIMAT masa, tenaga & petrol anda
.
.
Banyak lagi testimoni ibu bapa yang gembira dengan perkhidmatan kami di http://bit.ly/testimoni-CMN
.
.
=====
Sempena sesi persekolahan yang baru bermula …
.
Kami berikan anda…
.
.
Untuk 50 pelanggan pertama yang MENDAFTAR SEKARANG,
.
kami ingin berikan anda “Workbook PLANNER Limited Edition” secara PERCUMA !!
.
.
.
NAK KAMI BANTU MENGURANGKAN KERISAUAN ANDA TENTANG PENCAPAIAN ANAK?
.
.
>>Whatsapp “HTM_Free Planner” KE 011-15775761<<
.
.
Hubungi segera sebelum kuota penuh!
.
PS: Tutor terlatih kami adalah terhad. 
.
**Kami juga ada sediakan kelas mengaji di rumah. 


#HomeTuitionMentoring
#CMNAcademy
#anakcemerlang
#seronokbelajar
#funlearning

Spread the love