[Mathzier] Kelas Tambahan Online Matematik Pertama di Malaysia Bersama Cikgu Fadli Salleh

Berita baik! Cikgu Fadli bakal launch Mathzier, wah apa tu?

♎ Info Mathzier
➖➖➖➖➖➖➖
Ia adalah 👨‍🏫 Kelas Tambahan Online pertama di Malaysia yang lengkap dibuat berdasarkan silibus semasa. Ianya berdasarkan KSSR bagi Tahun 4,5 dan 6.

✅ Rujukan utama buku teks. Jadi tidak perlu print out bahan jika kat rumah tiada printer. Terus rujuk dan buat soalan dalam buku teks.

✅ Ada lebih 300 soalan pengukuhan dalam modul yang dibina sendiri dari kami berdasarkan buku teks beserta skema tau. Nak anak lagi pandai, buat modul.

✅ Jimat masa tak perlu ke pusat tuisyen, tak perlu hantar mereka lagi.

✅ Boleh tengok video dan belajar bila-bila masa dan di mana-mana. Di kampung pun boleh belajar, pergi melancong di oversea pun boleh lagi belajar.

✅ Boleh ulang-ulang tengok video sampai faham kemudian terus buat. Ini paling mahal dan tidak dapat diperolehi di pusat tuisyen biasa.

✅ Di pusat tuisyen, jika anak tak faham masa guru mengajar, mereka akan terus tak faham tanpa dapat ulang semula apa yang cikgu tu ajar. Mathzier disertakan dengan video yang sangat banyak tau. Jelas setiap sub topik.

💯 Menarik kan!
Berminat untuk terima hebahan dan join sebaik ianya dilancarkan?

ℹ️ Sila save nombor ini agar Tuan Puan dapat update terbaru dari kami.

wasap.my/60123367838/CikguFadliOnline

#TeamCikguFadliOnline

Spread the love