Kisah Budak Gamer Dalam “Aku Budak Online”

Biasa pandangan orang, budak gamer mesti tak suka belajar kan? Pernahkah kita berfikir mungkin kaedah pembelajaran yang tak sesuai menjadi penyebab mereka tak suka belajar?

 

Jom kita tengok short CMN Movie spontan “Aku Budak Online”!

Ia mengisahkan seorang budak gamers yang power main PUBG, tapi juga suka sangat belajar… Sampai rakan-rakannya berasa pelik bagaimana dia boleh siap kerja sekolah, belajar & skor dalam pelajaran.

 

Bagaimana pendekatan yang bolehkan budak gamers ni suka belajar & boleh tahan dalam kelas?

Tonton sampai habis tau!

 

 

Ada yang nak belajar gaya seronok?

Nak join group Funtastic secara PERCUMA?

Jom sertai Funtastickers yang lain di https://www.jomonlinetuition.com

Spread the love