Aktif Sukan Dan Tumpuan yang Sekejap pada Pelajaran

Dengan jarak umur yang tidak jauh , Antara tutor Muhammad yusof dirumah dengan Adik Adam Hakimie , Adik Seri , dan Adik Muhammad Adib membuatkan mereka sangat serasi dan selesa . Oleh kerana Minat yang mendalam dengan sukan ,Puan hidayarti dari Bukit Indah Johor Bahru tidak terlalu memberi penekanan dalam pembelajaran anak-anaknya , berkat usaha anak-anaknya yang tidak pernah putus diikuti dengan sokongan Muhammad Yusof sebagai Tutot dirumah mereka , Puan hidayarti melihat banyak improvement selepas mengambil Home Tuition .

 

Puan Hidayarti mengetahui berkenaan Home Tuition melalui Facebook pada tahun 2017 , Untuk 2 orang anaknya semasa anak sulungnya Form 2 dan anak perempuannya darjah 5 , selepas itu, diikuti dengan anaknya darjah 3 yang ingin menyertai kelas tuisyen dirumah bersama abang dan kakaknya .

 

Puan Hidayarti lebih berminat untuk tuisyen dirumah kerana ianya lebih menjimatkan masa dan boleh memantau anak-anak belajar atau tidak , apabila belajar dirumah anaknya boleh belajar dengan lebih santai dan tidak rushing untuk dihantar ke pusat tuisyen atau tuisyen berkumpulan .

 

Selamat maju Jaya untuk anak-anak Puan hidaryati dalam pembelajaran dan peperiksaan yang bakal ditempuhi pada masa hadapan .

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love